Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επιλέξτε τους ειδικούς για να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε κράτησεις και αυξάνουν τα κέρδη. Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας είναι πλήρως βελτιστοποιημένος για όλες τις συσκευές, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να κάνουν κράτηση εν κινήσει.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Οι ιστότοποι είναι σωστά δομημένοι και βελτιστοποιημένοι για μηχανές αναζήτησης, ώστε οι στοχευμένες λέξεις-κλειδιά να εμφανίζονται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Για καλύτερη εμπειρία περιήγησης, οι ιστότοποι προσαρμόζονται σύμφωνα με την επιτραπέζια συσκευή του χρήστη, Επιτραπέζιο / Φορητό υπολογιστή ή Tablet και κάνουν τον ιστότοπο να προσαρμόζεται σε κάθε επισκέπτη και να οδηγεί σε μηχανή κρατήσεων με ελάχιστα κλικ.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Απεικονίστε την εικόνα του ξενοδοχείου σας με ρεαλιστικό και ειλικρινή τρόπο που αναδεικνύει τη μοναδικότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα τους οδηγήσουν να κάνουν κράτηση.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Δυνατότητα εύκολης διαχείρισης της εναλλαγής περιγραφών, εικόνων καθώς και πολιτικών ξενοδοχείων και δωματίων μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας, όποτε θέλετε.