ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING

Με μεγάλη εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία, οι marketers μας σχεδιάζουν ψηφιακές καμπάνιες που κινούν το ενδιαφέρον και μετατρέπουν τους υποψήφιους πελάτες σε αγοραστές . Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και συνδυάζει στρατηγική, τεχνογνωσία και έμπνευση για τη δημιουργία digital marketing καμπανιών που κάνουν τη διαφορά.

SEO ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως στρέφονται στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Yahoo όταν αναζητούν ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές πληροφορίες – και δεν αρκεί απλώς να έχετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο, πρέπει και οι πιθανοί πελάτες σας να το γνωρίζουν! Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης είναι κρίσιμης σημασίας για την ενίσχυση της προβολής και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας του ιστότοπού σας σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.

Οι ειδικοί μας στο SEO βελτιστοποιούν τον ιστότοπό σας για να φτάσετε στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, βοηθώντας σας έτσι να κερδίσετε περισσότερη επισκεψιμότητα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEM

Η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να βρεθεί – και να ξεχωρίσει – ανάμεσα στις αμέτρητες άλλες. Ένας ακόμη τρόπος για να αυξήσετε την προβολή σας είναι μέσω στοχευμένων διαφημίσεων σε κορυφαίες πλατφόρμες όπως το Google AdWords. Χρησιμοποιώντας εργαλεία αιχμής και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, οι ειδικοί μας στο SEM σχεδιάζουν τη στρατηγική που θα φέρει τον ιστότοπό σας στην κορυφή τόσο της οργανικής όσο και της πληρωμένης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η φήμη χτίζεται “στόμα με στόμα” στην αρένα των social media – γι’αυτό και ένα μεγάλο ποσοστό των κρατήσεων προέρχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους επισκέπτες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Κατά μέσο όρο έχετε 3 δευτερόλεπτα στο Instagram για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε οπτικά εντυπωσιακό και προφορικά ελκυστικό περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας που είναι ανθεκτικό στο “scrolling” και σας βοηθά να ξεχωρίσετε και να συνδεθείτε με τα κοινά-στόχος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EMAIL MARKETING

Το μάρκετινγκ μέσω email – όταν γίνεται σωστά – είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη διατήρηση της αφοσίωσης των πελατών σας και την προώθηση της επιχείρησής σας. Ωστόσο, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε από τα “σκουπίδια” και να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουμε ποτέ τυποποιημένες καμπάνιες. Αντίθετα, οι υπηρεσίες email marketing που προσφέρουμε είναι προσωποποιημένες και παραμετροποιημένες στις ανάγκες σας, κλέβουν τις εντυπώσεις, προσφέρουν τα υψηλότερα ποσοστά απόκρισης και μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας.