Διαχείριση

Δημιουργήστε τη στρατηγική σας και προωθήστε την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο.

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η προσέγγιση μας είναι ολιστική, με έναν βασικό στόχο: να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις ροές εσόδων σας και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες. Με τη βοήθεια μας μπορείτε να κάνετε τους ΟΤΑ να λειτουργήσουν προς όφελός σας, σαν πρόσθετα μέλη της ομάδας εσόδων σας. Με τις εξατομικευμένες λύσεις μας, μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, να αποτρέψετε σφάλματα και να αυξήσετε τα έσοδα σας! 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ B2C & B2B

Οι ξενοδόχοι δεν μπορούν να πουλήσουν το ίδιο δωμάτιο δύο φορές και δεν μπορούν να πουλήσουν ένα δωμάτιο που είναι άδειο σε μια άλλη ημερομηνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια αποτελεσματική στρατηγική πωλήσεων σε σύμπνοια με τη διαχείριση εσόδων είναι πρωταρχικής σημασίας.

Από τη δημιουργία παραμετροποιημένων σχεδίων πωλήσεων και μάρκετινγκ για κάθε τμήμα της αγοράς – ανεξάρτητους ταξιδιώτες, εταιρικούς και ομαδικούς ταξιδιώτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και πράκτορες κρατήσεων – μέχρι την προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μετά-Covid εποχής , συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι το ξενοδοχείο σας κάνει τη διαφορά. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο σωστός χρόνος είναι βασικός παράγοντας στον τουριστικό τομέα. Και όταν οι tour operators εντοπίζουν αυτή την «κατάλληλη στιγμή», ασκούν πίεση στους ξενοδόχους, σκοπεύοντας να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτούς. Οι ξενοδόχοι, από την άλλη, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε οι συνολικές διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ μπαίνει το Hotel Way. Αντιμετωπίζουμε κάθε ξενοδοχείο και τις ανάγκες του ως μοναδικά και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε από την αρχή, στις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια και στις προσαρμογές που απαιτούνται με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων σας.