Διαχείριση καναλιών

Τα κανάλια σας ενημερώνονται συνεχώς, χωρίς άγχος και κόπο.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Βοηθάμε τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά και γρήγορα τη διαδικτυακή διανομή – χωρίς καθυστερήσεις ή λάθη. Ο διαχειριστής καναλιών σάς επιτρέπει να συνδέεστε απευθείας με πράκτορες, όπως OTA (Διαδικτυακά Ταξιδιωτικά Γραφεία), καθώς και με μικρότερους πράκτορες λιανικής σε διαφορετικές αγορές. Η διαθεσιμότητα, οι τιμές και οι περιορισμοί αποστέλλονται αυτόματα από τον διαχειριστή καναλιών στα κανάλια.

ΟΙ ΥΠΕΡΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

Οι υπερκρατήσεις αποτελούν παρελθόν, καθώς η διαθεσιμότητα προσαρμόζεται αυτόματα μέσω του διαχειριστή καναλιών, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια εκ μέρους σας. Η λειτουργία διαχείρισης καναλιών διατηρεί τη διαθεσιμότητα πάντα ενημερωμένη, ενώ το απόθεμα μειώνεται ή κλείνει αυτόματα σε όλα τα κανάλια.

HOTEL AVAILABILITIES

Το σύστημα διαχείρισης καναλιών ξενοδοχείων HotelAvailabilities Cloud παρέχει βασικές δυνατότητες που βοηθούν τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά και γρήγορα τη διαδικτυακή διανομή – χωρίς καθυστερήσεις, σφάλματα ή προβλήματα ισοτιμίας. Οι βελτιωμένες λειτουργίες επιτρέπουν στους υπεύθυνους εσόδων ή πωλήσεων να είναι πιο παραγωγικοί, καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να συνδεθεί για να εκτελέσει βασικές εργασίες με ευκολία. Με τη διαχείριση καναλιών ξενοδοχείου HotelAvailabilities Cloud, τα κανάλια σας είναι πάντα ενημερωμένα. Η διαθεσιμότητα, οι τιμές και οι περιορισμοί αποστέλλονται αυτόματα από το HotelAvailabilities στα κανάλια.